Visie

Over ANDERS

coaching en bemiddeling


Anders Coaching en Bemiddeling is een praktijk die zich richt op systemisch werk.

Welkom bij Anders coaching en bemiddeling, waar we geloven in de kracht van systemische coaching om leiderschap te herdefiniëren, specifiek gericht op de middenleeftijd en de uitdagingen van levensfase-overgangen en eventueel trauma. Onze visie is gebaseerd op het begrip dat leiderschap begint bij het begrijpen van jouw unieke verhaal en het herontdekken van kracht te midden van levensveranderingen.


In de middenleeftijd komen we vaak op een kruispunt waarin vragen over levensdoelen, carrièreveranderingen en omgaan met trauma naar voren komen. Bij Anders coaching een bemiddeling zien we deze fase als een kans voor groei, bewustwording en het herdefiniëren van leiderschap.


Onze visie omvat:


  1. Systemische Perspectieven: We geloven in de kracht van systemische coaching om diepgewortelde patronen te ontrafelen, zowel in familie als in persoonlijk leven. Door deze bewustwording ontstaat ruimte voor weloverwogen keuzes en een nieuw begrip van leiderschap.

  2. Levensfase-Overgangen: We erkennen de complexiteit van levensfase-overgangen en begeleiden individuen bij het vinden van balans en richting te midden van veranderingen. Of het nu gaat om carrièreswitches, ouderschap of heroverweging van levensdoelen, wij bieden ondersteuning.

  3. Trauma Heling: Voor degenen die te maken hebben met trauma, bieden we een veilige ruimte voor heling. Samen werken we aan het herstellen van emotioneel welzijn en veerkracht.

Bij Anders coaching en bemiddeling geloven we dat door bewust te kijken naar het verleden, het heden en de toekomst, individuen de regie over hun eigen levensverhaal kunnen nemen.


Onze benadering is holistisch, uniek afgestemd op jouw context en familiedynamieken.


Leiderschap is niet alleen een kwestie van carrière, maar ook van innerlijke groei, verbinding met jezelf en anderen, en het omarmen van de levenslessen die zich aandienen.


Laten we samen werken aan het herdefiniëren van leiderschap en het creëren van een leven dat in lijn is met jouw diepste waarden.